Over ons

Heyhoi! Leuk dat je er bent!

WILMA

Hi! Ik ben Wilma en ik ben geboren in Leeuwarden op 14-02-1992. Ik ben afgestudeerd aan Vrijetijdsmanagement in Leeuwarden en na een tweede studie, Marketing-Communicatie van een jaartje in België, woon ik momenteel weer in het oud en vertrouwde Leeuwarden. Na mijn studies heb ik een tijdje bij Jamin gewerkt en sinds een paar maanden heb ik werk als webcare-medewerker, wat ik erg leuk vind! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te bakken, lekker koken & eten, series kijken en uiteraard winkelen. Met deze blog wil ik jullie graag een beetje meenemen in het leven van een tweeling.

TRUDY

En ik ben dus Trudy. Zelfde geboorteplaats en zelfde geboortedatum als Wilma (dat lijkt me logisch). Iets minder logisch en best bijzonder is dat ik ook precies dezelfde opleidingen heb gedaan, inclusief België. Ik werk voor hetzelfde bedrijf als Wilma, maar wel op een andere afdeling. Wilma heeft me meegetrokken in het schrijven van deze blog. Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie niet helemaal overtuigd, want ja.. wie in godsnaam vindt ons leven nou interessant? Maar ach, wat maakt het ook uit? Ik vind schrijven leuk, dus ik doe gezellig mee!

4 gedachtes over “Over ons

 1. Hee Trudy en Wilma,
  Wat ontzettend leuk om dit te lezen van jullie!
  Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen!!
  Hopelijk kennen jullie mij nog want ik heb zonet het 1 en ander gelezen dat dat niet altijd het geval is haha
  Liefs!

  Like

  • Eigenlijk wel he? De plannen zijn er wel ooit geweest, maar helaas was het toen te druk. Maar wij zijn absoluut in voor een reünie. We zullen eens kijken 😉 wie weet..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s