Smûk en Smikkel & Big Taste

Wat te doen op de koudste Eerste Pinksterdag sinds 1936? Een beetje kou houdt ons niet tegen, dus vandaag hebben wij het Foodtruckfestival ‘Big Taste’ en ‘Smûk en Smikkel’ bezocht; twee evenementen welke compleet om eten draaien. 

We hebben de kou getrotseerd en zijn begonnen met ‘Big Taste’ op het Oldehoofsterkerkhof. Tot en met 16 mei kun je hier genieten van heerlijke kleine gerechten. Wij hebben gekozen voor een kip kerrie, flammkuchen en gerookte zalm. Helaas was het erg rustig, maar het eten smaakte er niet minder om. De gerookte zalm is niet helemaal ons ding, maar de kip kerrie en flammkuchen (met o.a. geitenkaas en rucola) zijn absolute aanraders. Ons neefje ging natuurlijk voor de Disco banaan en aangezien hij hem helemaal heeft opgegeten, gaan we ervan uit dat deze ook goed smaakte.

Van het ene food festival gingen we door naar de volgende in de Blokhuispoort; Smûk en Smikkel. Deze brunchmarkt is op Eerste en Tweede Pinksterdag te bezoeken. Het was hier een stuk drukker en dus was de gezelligheid ook meer te voelen. Eerlijk is eerlijk, het eten viel ons een beetje tegen. We hadden een wat flauwe ravioli en de Indonesische curry had ook meer smaak mogen hebben. We hebben wel kunnen genieten van een lekker kopje koffie van Vinny & Jo. Hoewel het eten wat tegen viel, gaan we er volgend jaar vast en zeker weer een bezoekje aan brengen.

Verveel je je morgen? Neem voor de gezelligheid eens een kijkje. Entree is bij beide events gratis, dus het is het proberen waard! Wij hebben natuurlijk lang niet alles geproefd, dus wie weet zijn wij iets fantastisch voorbij gelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s