Studio’s: het resultaat!

Zo, het is alweer een hele tijd gelezen dat wij een blog hebben geschreven en nog langer geleden dat de blog over onze studio’s ging. Maar ze zijn klaar! Af! Finito! Eindelijk! Hoe is het nu met de studio’s? Hoe zien ze eruit? Zijn we er blij mee of valt het tegen? We gaan het allemaal vertellen in deze blog!

29 februari was het zover: na een half jaar wachten, zonder de woning te hebben gezien, mochten wij dan eindelijk onze studio’s! De vrijdag ervoor mochten we al even spieken, samen met veel andere bewoners. Een hele leuke dag, waar we veel buren een beetje konden leren kennen. Na het weekend mochten we gaan klussen! We moesten dus nog twee hele dagen wachten, maar dit kwam goed uit, want toen konden we mooi nog even inkopen doen bij onder andere Ikea!

Op het eerste gezicht leken de studio’s erg klein. Dat was even schrikken, maar natuurlijk was het nog heel erg kaal. We hadden er het volste vertrouwen in dat wij er iets moois van konden maken en we hadden gelijk!

Zo zagen onze studio’s eruit toen we ze voor het eerst zagen. Kaal hè?

Na een likje verf, leek het gelukkig al een stuk mooier. Het was trouwens nog best lastig om een leuk kleurtje uit te zoeken, want de keuze is écht reuze. Uiteindelijk koos Wilma voor een kleur van Flexa Expert: Taupe en Trudy voor een kleur van Histor: Shell Sand Grey. Nu al heel erg verschillend!

En dan vervolgens de vloer.. toen deze eenmaal lag, ging het heel snel. Wauw, het werd echt al een huisje. Trudy koos voor een wat donkere eiken vloer en Wilma ging voor een lichte vloer. Daarna konden we al snel inrichten om van het huis een thuis te maken. Zoals jullie kunnen zien, zijn de studio’s totaal anders geworden! Uiteraard vinden wij elkaars studio ook heel mooi. Zoals op de foto’s hieronder te zien is heeft Trudy iets meer ruimte dan Wilma, maar heeft Wilma enorm veel licht door haar window seat.

We wonen nu bijna een maand in onze studio’s en wat is het genieten. Ongeveer alles is lopend te doen! Binnen 5 minuten zijn we op ons werk of in de stad, heerlijk! Aan de uitroeptekens is wel te zien hoe enthousiast wij zijn. Ja, hier kunnen wij nog wel even vertoeven.

We hopen dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen is onze woningen en binnenkort laten we wat favoriete spulletjes van ons zien! 🙂

2 gedachtes over “Studio’s: het resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s