Wok Me Leeuwarden

Toen wij nog in Zaandam woonden zijn we verliefd geworden op het restaurant Eazie; een keten waar je heerlijke Wok To Go en salades kan bestellen. Onze hartjes braken dan ook een beetje toen we deze moesten achterlaten bij het verhuizen naar Leeuwarden. Maar wij zijn niet langer getreurd! Leeuwarden heeft er een nieuwe vangst bij: Wok Me. (Lees nu onze update onderaan)


wok me leeuwardenVoor degenen die het nog niet was opgevallen: MIN12 op de Stationsstraat is verdwenen (gelukkig zit er nog een op de Kelders) en is vervangen door Wok Me. Onze hartjes maakten weer een sprongetje toen we het zaakje zagen, eindelijk een leuk zaakje waar je snel en makkelijk eten kunt halen. Waarom heeft dit in vredesnaam zo lang moeten duren?! Het is echt nog heel erg nieuw, dus helaas is er ook nog geen website van dit restaurantje waar we heen kunnen verwijzen. Ze hebben wel een facebookpagina, waar je het gehele menu kunt vinden.

Natuurlijk moesten wij deze Wok To Go uitproberen en hebben we dus de proef op de som genomen. Geloof ons als wij zeggen: “Dit voedsel is fan-tas-tisch!”

WokMeLeeuwarden - WokToGoOnze keuze is gevallen op de beef met gestoomde rijst en verschillende groenten. Je mag er vijf kiezen dus wij gingen voor courgette, paprika, ui, boontjes en komkommer. Niet geheel verrassend, want dit bestelden we in Zaandam ook altijd, maar het blijkt weer de juiste keuze te zijn geweest. De sausjes zijn wel verschillend. We houden wel van een pittig sausje dus we kozen voor de saus ‘Bombay Curry’. Achter de saus stonden twee pepers, die aanduiden wat de scherpte van de saus is. Hoewel we over het algemeen echt wel van pittig eten houden, was deze toch wel iets te pittig. Laten we het zo zeggen: onze lippen stonden in brand en we voelden onze tong niet meer. Zijn die met drie pepers serieus nog scherper? Ondanks deze heftigheid hebben we alsnog heel erg genoten en zijn wij ontzettend blij met deze nieuwe Wok To Go.

Een echte aanwinst dus waar wij zeker vaker gebruik van gaan maken! En een heel groot pluspunt: het zit ongeveer tegenover onze nieuwe studio’s! Nu maar oppassen dat we hier niet iets te vaak binnen lopen..

Update: Inmiddels zijn we vaker bij WokMe geweest en hebben we ook andere sausjes geprobeerd. De ‘Bombay Curry’ vinden wij, zoals eerder gezegd, erg pittig, vooral droog pittig, daarom probeerden wij de ‘Peking pangpang’ met één peper. De eerste keer vonden wij deze een beetje flauw en helemaal niet pittig, maar de tweede keer was hij veel beter! Meer smaak met een scherp randje, heerlijk! We hebben ook de ‘Crazy kongpoa’ met drie pepers geproefd. Zo hey! Die was ook flink pittig, maar heel anders dan de ‘Bombay Curry’. Dit was echt meer een sausje en de andere meer een currypasta, ook erg pittig dus, maar deze vonden wij wel lekkerder.

Menu WOKme:

Menu WOKme

3 gedachtes over “Wok Me Leeuwarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s