Masterclass Bloggen

Een tijdje geleden zagen wij dat Rowan van RedReidingHood een masterclass in bloggen ging geven. Super leuk! Dus we hadden ons direct opgegeven. Vorige week vond de masterclass plaats en we vertellen hier graag wat meer over.

Wij zijn nog niet heel erg lang aan het bloggen, dus een masterclass bloggen leek ons een uitstekende kans om eens wat meer te leren over bloggen. We gingen samen met Sarah van ohsobeautiful.nl en ook  Gwendy was er. (:

Laten we beginnen met de locatie van het event. De masterclass werd gehouden bij Broodje Bewust in Leeuwarden. Een gezellig plekje waar je heel erg gezond kunt eten, want er worden alleen biologische en natuurlijke producten gebruikt. Tijdens de masterclass kregen we een stukje brownie. Eerlijk gezegd niet helemaal ons ding, maar veel vonden hem erg lekker. De brownie bestond uit courgette, bruine bonen en nog meer healthy stuff. Als je echt van gezond en natuurlijk eten houdt, is het zeker het proberen waard.

Dan de masterclass zelf. Wij vonden het erg leuk om hierbij te zijn. We hebben toch aardig wat handige tips gekregen en het was vooral inspirerend. De masterclass heeft ons echt aan het denken gezet: wat kunnen wij nog meer met onze blog? Hoe kunnen wij echt het beste uit onze blog halen? Wat willen we veranderen? Waar willen we naar toe? Hierdoor zijn we op het idee gekomen om wat meer te gaan bloggen over iets waar we beiden heel erg van houden en waar we regelmatig heen gaan: restaurants.

Tess Eckhardt van SANE Communications vertelde ons een stukje over PR. De volgende onderwerpen kwamen hier onder andere aan bod: waarom een PR bureau inschakelen? Wat doen ze voor je? Hoe kom je op leuke pers events? Vanaf wanneer kun je nadenken over een PR bureau? Wij zijn hier echt nog te klein voor, maar voor de grotere bloggers is dit zeker iets om over na te denken. Rowan heeft een heel leuk filmpje geplaatst om een sfeerimpressie te geven.

Aan het eind kregen we een hele leuke goodiebag mee. Er zat echt van alles in: een Marie Claire, chocola van lovechock, een lipgloss, nagellak van Essie, oogschaduw van MUA, deodorant van oderex, popcorn van proper corn, nootjes van biteswelove + een tegoedbon om zelf een setje te bestellen, kokoswater van grace, een flesje aloë vera drinken van Tropical, een heel leuk kettinkje van Costes, een schattig notitieboekje en we vergeten vast nog wat dingen op te noemen. In dit filmpje verteld Rowan over de masterclass en laat ze de goodiebag zien voor als je nieuwsgierig bent.

4 gedachtes over “Masterclass Bloggen

  1. Echt superleuk dat jullie me de tip gaven over de masterclass van Rowan. Thx! Vond het, net als jullie, een interessante avond vol goeie tips 🙂 Leuk om er zo over terug te lezen. Ow ja… Die brownie was idd bijzonder 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s