Studio’s update! #3

Een tijdje geleden was het eindelijk zover.. We mochten de modelwoning bekijken! We hadden al wel wat foto’s gezien van hoe het eruit ging zien, maar het is natuurlijk veel leuker om het even in het echt te zien. Helaas kon Trudy niet mee, maar Wilma kon haar natuurlijk alles vertellen.

Er was al een bezichtiging geweest, maar helaas hadden we daar de uitnodiging niet van gekregen. 😦 Een teleurstelling voor ons beide, want hier hadden we heel erg naar uitgekeken. Meteen gemaild naar de projectleider en gelukkig werd er een nieuwe afspraak ingepland voor degene die het nog niet hadden gezien. Wilma ging erheen met onze vader.

Een beetje spannend was het wel. We wisten natuurlijk hoe het er ongeveer uit kwam te zien, maar vooral Wilma twijfelde of het wel groot genoeg zou zijn. Je hele hebben en houden op 31m2 is natuurlijk niet echt ideaal. Trudy heeft hier iets meer ruimte voor, namelijk 37m2.

Oke, even to the point. De modelwoning zag er heel erg mooi uit! De keuken, gewoon wauw. Voor een studio vinden wij die echt mooi. Een koelkastje met kleine vriezer, elektrisch koken, een (ruime!) vaatwasser, genoeg opberg ruimte en een combi-magnetron, wat wil je nog meer? De badkamer ziet er ook erg netjes uit met genoeg ruimte om je kont te keren (geloof ons, dit hebben wij anders meegemaakt).

De modelwoning was anders ingedeeld dan die van ons en ook een stukje groter. Wilma was er dus nog steeds niet gerust op dat het groot genoeg was. Gelukkig mocht ze ook even spieken bij een soort gelijke kamer die wij krijgen.

Wilma: eerlijk is eerlijk, toen ik op het stukje grond kwam wat even groot is als mijn studio, moest ik toch even slikken. Het leek zo klein! Lichtelijk teleurgesteld dacht ik: gaat dit allemaal wel passen? Ik weet het niet hoor. Waar moet mijn hangstoel? 😦 Maar goed, ik moest dit positief bekijken. Anderen kunnen dit op een veel kleiner oppervlakte, dus dit moet heus wel lukken! De muren stonden nog niet, dus hopelijk lijkt het met muren allemaal wat groter. Ik denk het wel, want het stukje van de badkamer leek zonder muren ook echt een stuk kleiner. En die hangstoel.. tja, daar kan ik vast ook wel zonder. 

De woning van Trudy is 6m2 groter en dat kun je ook wel zien. Zij heeft gewoon iets meer lengte en dus iets meer ruimte. Daarentegen heeft zij niet het koepeltje wat Wilma wel heeft.

In januari/februari krijgen we een uitnodiging om de studio’s te bekijken. Geen modelwoning, maar onze eigen studio’s! AAAAH! Spannend! We krijgen dan ook de sleutel. Daar hebben we super veel zin in! We zullen dan vast ook wat nieuwe foto’s maken, want nu was het de moeite niet waard om foto’s te nemen. Alles wat ik had gezien, hebben we namelijk al in onze vorige blog laten zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s