Talk of the Town Leeuwarden

Één van onze favoriete dingen is uit eten gaan. Gezellig bijkletsen en je heerlijk laten bedienen met heerlijk eten en nog heerlijker: je hoeft het zelf niet op te ruimen. Ja, wij geven ons geld er maar al te graag aan uit. We hebben dan ook al veel restaurants in Leeuwarden bezocht en onlangs hebben we het restaurantje TOTT ontdekt. Het is nog niet bij iedereen bekend en daar mag volgens ons wel verandering in komen!

TOTT (Talk Of The Town) bevindt zich in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. Je komt binnen in een klein, maar zeer sfeervol restaurantje en je kijkt direct uit op de keuken. Je wordt zeer gastvrij ontvangen door de eigenaar Anders de Boer en anders is het zeker!

12358381_10207986857849735_99407351_n

Less is more, en dat bewijst TOTT maar weer. De simpelheid is volgens ons de kracht van het restaurant. Je kunt kiezen tussen 6 verschillende soorten (op houtskool gegrilde) saté, welke geserveerd worden met een overheerlijke salade en friet. Daarbij horen uiteraard de matchende sausjes; wij kunnen de Yakitori en Port saus aanraden!

We hebben inmiddels ook een dessert geproefd en ook die viel goed in de smaak. We kozen voor de parfait; een romig en luchtig dessert gevuld met gekruimelde bitterkoekjes.

Niet geheel onbelangrijk is dat het niet alleen super lekker is, maar dat ook de prijs 100% mee valt. Check het menu en de bijbehorende prijzen op de website van TOTT.

Dus ben je nog op zoek naar een gezellig en origineel restaurant? Dan zeggen wij: geef TOTT eens een kans! 🙂

Oja, en ken jij nog leuke restaurantjes in de omgeving Leeuwarden waar wij echt een keer moeten eten? Deel dat dan vooral met ons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s