Studio’s update! #2

Jaren lang hebben wij samen gewoond en eigenlijk hebben we nooit veel discussies gehad over het interieur. We waren het vaak vrij snel met elkaar eens over de inrichting van de woonkamer. Toch verwachten we wel dat onze studio’s er heel verschillend van elkaar uit zullen zien. 

Dat er verschil zit in onze smaak qua kleding en kleuren was heel goed te zien toen we jullie onze nieuwe aankopen lieten zien. Ook in onze slaapkamers was dit verschil al heel vroeg duidelijk. Wilma haar slaapkamer, bij onze ouders thuis, was en is nog steeds knal oranje met geel en rood. Ja echt, hoe bedenk je het zou je zeggen. Ze weet zelf ook niet meer wat haar toen bezielde, maar oké. Die van Trudy daarentegen was al vrij volwassen, beige met bruin. Dat waren dus al echt tegenpolen van elkaar.

Dit verschil is altijd eigenlijk wel gebleven. Waar Trudy haar slaapkamer strak met neutrale kleuren, had de kamer van Wilma altijd wel kleur en dan met name roze. We verwachten daarom dan ook dat er veel verschil tussen onze inrichting zal zitten bij onze studio’s.

We hebben afgelopen weken flink lopen pinnen en hieronder zie je waar we op dit moment aan zitten te denken qua stijl.

WILMA

Dat ik kleur in mijn studio wilde, wist ik meteen. Ik ben er alleen nog niet over uit hoe ik de kleur wil verwerken in de inrichting. Ga ik voor een muur in kleur of laat ik kleur terugkomen in mijn bank of alleen in mijn decoratie? Ik wil mijn studio namelijk ook heel licht en rustig houden. Niet te veel poes pas, maar wel heel gezellig. Op dit moment ben ik heel erg fan van pastel kleuren. Lila, licht roze en licht blauw spreekt me allemaal aan. Ook zit ik er over na te denken om een hangstoel te nemen. Dit heeft me altijd al erg leuk geleken, maar ik wil nog even afwachten hoe groot de studio eruit ziet als hij klaar is en of ik er dan genoeg ruimte voor heb. (: Ook heb ik de perfecte hangstoel nog niet gevonden, maar er is nog tijd zat om die te vinden natuurlijk!

Wilma studio

TRUDY

Inrichten is niet mijn ding. Ik ben er gewoon niet goed in. De kleur van de vloer moet bij de muren passen en daar moeten dan ook weer gordijnen op afgestemd worden. Pff, de keuze is zo reuze. Misschien ben ik hier niet goed in, omdat ik veel te veel leuk vind? Ik heb niet echt 1 stijl. Dat zie je ook wel in mijn afbeeldingen hieronder. Ik houd van grijstinten, maar ook van die mooie bruine lederen look en ook weer van kleur hier en daar. Stop dat allemaal bij elkaar en dan krijg je.. chaos. Hmm, ja daar moet ik nog even goed over na denken. Wat ik wel belangrijk vind is dat er straks wat groen in mijn huis te zien is; een grote plant bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik retro heel erg cool en leuk en ik hoop dat ik dat ook terug kan laten komen in mijn inrichting. Maar eerlijk gezegd kunnen mijn ideeën nog wel 100x veranderen, dus het wordt een verrassing!

Trudy studio

3 gedachtes over “Studio’s update! #2

  1. Wat superleuk dat jullie in die nieuwe studio’s in de klanderij gaan wonen. Ik was al zo benieuwd hoe dat zou gaan worden, dus zo kan ik het mooi in de gaten houden 😉 Jullie krijgen vast een prachtig plekje: Lekker dicht bij de stad en alles is nog zo fijn nieuw! Succes met de inrichting. Ik vind jullie beide stijlen overigens erg leuk, hoewel ik zelf denk ik meer type Trudy ben, haha!

    xoxo

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s