Studio’s update! #1

Ongeveer een maand geleden tekenden wij voor onze studio’s in de Klanderij. We zijn nu een paar weken verder en er is nu al veel vooruitgang geboekt bij de nieuwe studio’s! We laten jullie graag een voorproefje zien van hoe de studio’s eruit komen te zien. (: 

De afbeeldingen hieronder zijn foto’s van de modelwoning. Zoals jullie kunnen zien is het nog niet helemaal klaar, maar het begin is er! Deze woning is ietsje groter dan die van ons, maar die van ons komen er ongeveer hetzelfde uit te zien.

De inrichting wordt natuurlijk geheel naar eigen smaak. Deze inrichting is totaal niet onze smaak, dus dat zal heel anders worden. Gelukkig is dit alleen om te laten zien hoe het eruit kan zien. We zijn nog druk bezig met nadenken over hoe we de kleine ruimtes praktisch, maar mooi, kunnen inrichten; welke kleuren, wat voor meubels, wat voor vloer, wel of geen paneelgordijnen bij het bed of toch vitrages? Lastig lastig..

De keuken wordt wel in elke studio hetzelfde. Wij vinden de keuken super mooi, dus vinden dit geen probleem! (Zeg nou zelf, de keuken is echt mooi toch?) De studio is inclusief combi-magnetron, vaatwasser, kookplaat (het concept is duurzaam wonen, dus waarschijnlijk wordt het een inductie kookplaat), afzuigkap en koelkast. Heel erg fijn dat dit er allemaal al bij in zit. Dan hoeven daar in ieder geval niet over na te denken. Verder krijgen we ook een nieuwe badkamer met douche en toilet, alles lekker fris en nieuw. (: Hoe deze eruit komt te zien, weten we jammer genoeg nog niet.

Als de modelwoning af is, worden alle bewoners uitgenodigd om deze te komen bekijken en dan gaan we ook alle andere huurders ontmoeten. We kijken hier heel erg naar uit!

studio update

Oja! Weet je een leuke site met tips om een kleine studio in te richten of misschien een leuke webshop/winkel met leuke & betaalbare interieur spulletjes? Laat het ons weten! 

5 gedachtes over “Studio’s update! #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s