Onze kledingkasten: een wereld van verschil

Als er een nieuw seizoen aanbreekt, kunnen wij de kleding die daarbij past nooit meer vinden. Dit klinkt bij iedereen vast bekend in de oren. Het is voor ons altijd een raadsel hoe we de vorige winter/zomer zijn doorgekomen. Het koude seizoen komt er weer aan, althans, het lijkt daar nu nog niet echt op, maar we gaan ervan uit dat het binnenkort kouder zal worden en dus hadden onze kledingkasten echt weer wat nieuws nodig. De Glamour Day kwam dus als geroepen, want 20% korting komt dan goed van pas! 

12076961_10208009770581818_1500449334_n
Deze foto is dus tijdens de eerste 10 minuten genomen

Wilma wilde heel graag naar Groningen, maar moest helaas eerst werken tot ’s middags, balen! Maar het was erg rustig dus door deze meevaller kon ze eerder weg, yes! Hup hup hup… Snel in de auto, volumeknop omhoog, mee blèren met de muziek en een uur later stonden we in het centrum van Groningen. De eerste tien minuten nadat we in de stad liepen dachten we waar zijn we in godsnaam aan begonnen!? Het was ontzettend druk.. Iets waar we beide niet zo goed tegen kunnen en al helemaal niet tijdens het winkelen. Trage mensen die voor je lopen, de winkels worden onoverzichtelijk, waardoor je amper iets kan vinden en je wordt voortdurend aangestoten of erger nog, je kunt nergens langs omdat er mensen in té smalle gangpaden staan. Maar goed, we hadden een doel, we hadden kleding nodig, we moesten deze drukte trotseren en ervoor gaan! Oke, overdrijven is ook een vak, maar door vaak tot tien te tellen was onze dag heel erg geslaagd en is het niet voor niets geweest!

We hebben al eens eerder genoemd dat onze kledingstijl erg van elkaar verschillen en voilà onderstaande foto’s tonen het bewijs. Iedereen die ons kent weet dat Wilma echt enorm van de roze en lichte tinten is, terwijl Trudy bijna altijd donkere kleding draagt. Klaar voor een kijkje in onze kledingkast? Here we go..

Wat heeft Trudy gekocht?

Ik heb mezelf verwend met: 1 paar all stars, 1 broek, 1 blazer, 1 vest, 2 shirtjes, 2 kettingen en 1 lippenstift. Mijn favorieten zijn een nieuw shirtje van Costes en de lippenstift van MAC. Costes is echt een super tof merk. Nog nooit eerder van gehoord, maar ik ga er vanaf nu zeker vaker kleding kopen! Het t-shirt is cognac kleurig, gemaakt van een suède stofje en hemels zacht. Mijn andere favoriet is dus de lippenstift. Ik was al een hele lange tijd op zoek naar een goede donkere lippenstift. Aangezien in niet vaak lippenstift op heb, had ik altijd gewoon de goedkope van de Etos. Jammer genoeg is die al half weg als ik een slok drinken neem. Dus deze keer besloten om toch voor kwaliteit te gaan en daar heb ik geen spijt van. Deze lippenstift blijft namelijk bijna de hele dag goed zitten. Als laatste favoriet, noem ik nog even mijn enkellaarsjes. Niet tijdens de Glamour Day gekocht, maar wel ontzettend blij mee! Ik droeg bijna nooit hakken, maar met deze laarsjes tegenwoordig wel, want ze zitten net zo gegoten als Assepoester haar glazen muiltje.

kleding trudy

Wat heeft Wilma gekocht?

Te veel! Maar ik kan zeggen dat ik goed geslaagd ben met twee tops, twee vesten, een blazer, een trui, een sjaal en All Stars! En de MAC mascara niet te vergeten natuurlijk. De meeste kleding komt bij Costes weg, wat was het moeilijk om keuzes te maken in die winkel zeg. Costes heeft er zeker twee nieuwe klanten bij. Over het vestje met de franjes zit ik nog te twijfelen of ik hem zal houden. Ik ben ook super blij met mijn nieuwe sjaal! ❤ Tijdens de koude ochtenden verlangde ik echt naar een warme sjaal en nu heb ik er één die me lekker warm kan houden. Ook wou ik al heel erg lang nieuwe All Stars, maar is het er nooit van gekomen om ze te kopen. Glamour Day was natuurlijk het uitgelezen moment om ze binnen te halen.

kleding wilmaWe hebben dus heerlijk gewinkeld. Komende maanden, waarschijnlijk weken, maar even de hand op de knip en hard werken voor onze volgende shopdag!

2 gedachtes over “Onze kledingkasten: een wereld van verschil

  1. Herkenbaar over kleding betreft, alles en overal. Ik heb nog zomerkleding in mijn kast en het moet nog herfst en winter worden. Maar eerlijk is eerlijk ik heb nu even geen zin om op te ruimen, niet eens zin om te winkelen, kan je nagaan. Fijn dat jullie zin hebben en ervan genieten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s